Alwaysontop
Baarnschedijk 12
3741 LS Baarn

Tel.:
035-7503220

Fax.:
035-7503229

E-mail:
info@alwaysontop.nl

Zoekmachines zijn hot! En met reden: 90% van de internetters in Nederland maakt regelmatig gebruik van zoekmachines. 60% van deze zoekmachine gebruikers bepaalt de keuze voor een klik op een resultaat op basis van de titel en de omschrijving. Bovendien wordt een bedrijf met een hoge notering in de zoekresultaten door consumenten beschouwd als een topmerk.

Het is dus van groot belang om goed gevonden te worden op relevante zoektermen die aansluiten bij uw bedrijf.

Alwaysontop helpt u daarbij. Alwaysontop - Optimaal zoekmachineresultaat

Alwaysontop helpt het MKB om beter gevonden te worden bij zoekmachines. Een heldere analyse van uw website op de vindbaarheid bij Google, MSN en Yahoo.
Dit zoekmachine optimalisatie advies levert u direct een aantal handvatten op waarmee de zoekmachines uw website beter kunnen doorzoeken. De analyse is niet alleen op theorie gebaseerd maar ook op eigen ervaring.

Het resultaat: gevonden worden op de vraag van uw klanten!

Stay on top!

De manier waarop zoekmachines hun resultaten vinden en rangschikken verandert regelmatig. Alwaysontop houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat uw website na de implementatie van ons advies ook in de toekomst hoog in de zoekresultaten blijft terugkomen! Wij verzamelen voor u de meest relevante informatie en sturen u per kwartaal een overzichtelijk en leesbaar rapport toe.

 

© 2006, 2008 AlwaysOnTop.